ASAP VISE NIJE POTREBAN ZA DOBIJANJE RADNE!

Asap instrukcije, info oko adresa i sve ostalo sto vas interesuje od 22. Januara 2021 godine naplacujemo 25 dolara. Za prvu radnu netreba da uplatite, za obnovu je uplata dobrodosla hvala.

Kao sto smo napomenuli u odeljku ‘radna dozvola’, kad dobijete karticu ASAP, koju je drzava izuzela odlukom sudije od novog zakona za azilante, sa promenom da njihovi clanovi mogu da traze zahtev za radnu 151 dan (sto je bilo po starom zakonu pre izmene) i brze dodje ( 12 meseci se ceka Obnova radne besz asap kartice i nemojte da saljete bez – NIJE MOGLO SAD MOZE OD 2023, asap vam vise nije potreban mozete preskociti citanje daljeg texta)

kucajte na google: ASAP asylum membership

sajt je: www.asylumadvocacy.org

Udjite na njihov web page i izaberite ‘Become a member’

Unesite vase: Ime, Prezime, Preffered ime(ponovite vase prvo ime) Datum Rodjenja, telefon vas (pitace da potvrdite jos jednom vas telefon). Pitanje dal imate I589 aplikaciju – to je aplikacija azila odgovorite sa YES, na pitanje dal ste na Immigration Court odgovorite sa NO ako niste imali intervju ili ste imali a cekate odluku, a sa YES ako ste prebaceni na Sud. Otkacite polja sa X, koje kaze ‘pristajem da primim rezultat clanstva mobilnim telefonom.

Dalje izaberite polje “text message” ili email da van dostave karticu, pa na pitanje dal Alien broj (trazice dva puta da unesete).

Dalje otkacite polja da dajete saglasnost asapu da koristi podatke radi vase provere sto ste uneli, i dal imate dete ispod 18 godina sa ‘da’ ili ‘ne’ zavisno jel imate dece. Stavite ‘Engleski’ kao jezik na kom da vas kontaktiraju u sledece pitanje. Onda vas pitaju sledece polje koji vi pricate jezik pa unesite i pitanje ispod iz koje ste zemlje. Dalje dal ste u USA sada ili Mexicu, napisete gde se nalazite. I onda jos drzava gde zivite unutar Amerike.

Zatim ide pitanje vasa Rasa, i poslednje pitanje ‘I am interested in:’ ja predlazem da otkacite polje pod dva ‘getting a work permit and winning asylum’ a mozete jos neka ako vas sta drugo interesuje.

Polja dal bi sta da promenite i sta dodatno naucite mozete da ostavite prazna i poslednje dal vam je neka firma pomogla da popunite (uputila vas na ASAP) slobodno ako ste nas klijent mozete odgovorite YES, pa u polja ime stavite moje podatke (doci ce vam kartica brze par dana nego da nestavite moje podatke):

Goran Popovic, professional email: [email protected] 

Organization Name: Gio Alien Inc

za refferal code – nije dodeljen, odgovorite sa : NO

Na Kraju, otkacite polja da zelite da postanete clan, da neradite za US drzavu, i ostala polja zavrsno sa vasim potpisom elektronskim – zatim kliknete SUBMIT.

Clansku kartu, dobicete u nekoliko dana 2 dana najcesce ako ste uneli podatke moje firme, stici ce poruka ‘link’ za preuzimanje kartice, koju onda kad izstampate saljete sa zahtevom za radnu (obavezno kao strana 8 posle forma I765 se stavi). I onda se primenjuje stari zakon obrade zahteva od 151 dan cekanja a ne 356 dana i po nizoj ceni radne.

kad popunite za asap, dok cekate karticu popunite form I765 (zahtev za radnu), to je sledeci korak preko rubrika ‘radna’ na ovom websaitu. Cekam onda vase slike strane 1-5 of forma da proverim (form ima 7 stranica, ali se 6,7 ostave prazne – zato proveravam samo strane 1-5)