Promena Adrese se je od skoro promenjenja i moze na tri nacina:

1.I dalje moze online se menja al je teze naci formular, nemoze vise da se kuca na google ar 11, nego more ovako da se dodje

google: forms available to file online uscis

pa kad udjete ima lista raznih forma, prvi gore ar-11 alien change of adress card – izaberete

ide pitanje dal imate neki zapocet proces, izaberete YES

(pa popunite form number azila je I589, posle trazi receipt broj unesete sa alien papira recipt broj, pazite ako imate kod kuce vise papira da unesete onaj od azila a ne recimo priznanicu i recept broj sa radne. Posle traze vase podatke, pa pise OLD ADRESSS – NEW ADRESS, upisete staru pa novu adresu i na kraju file by, izaberete applicant)

2.ako znate dobro engleski i imate USCIS account, promena moze i sa vaseg accounta online na vasem accounty. Tamo nema pitanje stara adresa nego se unosi samo nova adresa. To sami morate preko accounta, nepruzam usluge pomoci pri promeni adrese, jel account je slozen i ljudi se bas cesto sele i mora svako da nauci sam.

3.Ako neznate engleski, ili nemate USCIS account i necete file online, (mada to nepreporucujem najlakse je opcija pod 1, pa ako nesto neznate sednete sa nekim ko zna engleski i popunite. Ja neprevodim preko telefona morate sami sa nekim) ili da ovo pod 3 odstampa se form ovaj sa google:ar-11 form, pa posaljete-na-adresu: